PHP fóra: Builder | JakPsatWeb | Webtrh
Nejste přihlášen(a)
Ne, a to jsem hledal dlouho. V CR o nem skoro nikdo nic nevi, ale domena extjs.cz je zaregistrovana. Jestli se chystas o ExtJS neco napsat, tak ti s tim pomuzu, docela sem do toho ted pronik…
simon napsal(a):
Jestli se chystas o ExtJS neco napsat, tak ti s tim pomuzu, docela sem do toho ted pronik…
Nič takého sa nechystám, len to využívam a chcel som nabrať trochu inšpirácie a obzrieť sa ako s ním narábaju v našich končinách.
Nemáš link na nejaký svoj web (ktorý využíva ExtJS)? Nechcem nič kradnúť ani kopírovať, len si chcem jednoducho pozrieť ako s ním pracujú ľudia u nás. No zdá sa, že ho nik nevyužíva…
Nenájde sa aspoň nejaký zahraničný veľmi jednoduchý web? Alebo vlastne hocijaký web…
Vďaka
ExtJS jsem zacal puzivat teprve pred pul rokem, takze v tom mam rozdelany pouze jeden projek. Bude to administrace blogovacího systemu. Nasadim to asi az za mesic, neni to zatim kompletni. Chci na tom vyzkouset jak budou uzivatele reagovat na ExtJS a jak to bude slapat. Pak uvidim co s tim dal.
Podle me se skvele ExtJS hodi pro administrace, ale strkat to do FrontEndu se mi nezda, sice jsem takhle pouzil jednu komponentu (Slider) ale jen kvuli tomu, ze se do designu hodi. Nedokazi si predstavit jak bych u ExtJS menil template tak aby to ladilo s designem. Prijde mi to slozity. Ikdyz v nadchazejici verzi by to meli vyvojari zjednodusit.
dalsim problemem je dualni licence, a aktualizace jednou za pul – tri ctvrte roku. ale jsem z toho natolik hotovej:D ze to klidne prekousnu.
Az to budu mit nasazeny, tak sem klidne dam link. Jako neco se da vygooglit, ale to uz si urcite zkusil. Jen pro doplneni:
http://vyvojari.oxyonline.cz/…klad-pro-ria
Jinak na foru ExtJS jsem zahledl taky par slovaku, tak se zkus zeptat jich jestli to nemaj nekde nasazeny. Kazdopadne fantazii se meze nekladou, je to tako skladacka pro velky kluky. Na webu maj plno prikladu a tutorialu, a co nevis najdes na foru, takze jestli mas dost fantazie tak z toho vykouzlis naramny veci.
Ale pst! Přeceje je ExtJS „utajenou“ technologií firem, tak ne že to všude vykecáš:D
simon napsal(a):
Podle me se skvele ExtJS hodi pro administrace, ale strkat to do FrontEndu se mi nezda, …
To je práve ten problém prečo nejde nájsť nejaké zhliadnutelné referencie na webe.
Teším sa na link a rovnako aj ja, keď to budem mať hotové, napíšem link (aj keď bez zariadenia pre ktoré to bude určené to asi vela neukáže)
Veř mi, taky se tesim az to nasadim:D ale mam ted hodne jiny prace takze se to trochu protahne.
Nenájde sa aspoň nejaký zahraničný veľmi jednoduchý web? Alebo vlastne hocijaký web…
toto cms to pouziva v administracnej casti, pozri si demo: www.silverstripe.org
ph55: tak tu svoji administraci jeste hotovou nemam ale nasel jsem na netu par zajimavejch projektu v ExtJS
tenhle je hodne hustej, to bych nedal ani za milion let: http://antimatter15.110mb.com/…mator/build/
a tenhle by mi asi dal docela zabrat: http://solitaire.edspencer.net/
a jak ses na tom ty?
Ahoj, pokud se tu nachází ještě někdo kdo s ExtJS umí. Je technicky možné umístit do editovatelného datagridu v ExtJS tabulku ~20 sloupečků a ~1000 řádků na stránku?
podle me by to nemel byt zadny problem. otazka je jak to bude s vykonosti a prehlednosti UI
No právě ta výkonnost… Ale třeba když se podívám na Google Documents, tak zde ta editovatelná tabulka běží moc hezky. Teď jen otázka jestli ten ExtJS bude taky tak hezky výkonný.
Vyzkousej a uvidis:)