#1 6. 1. 2009 23:48

Tomik
Nette Evangelist
Místo: Roztoky
Web

Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy?

Zdravím,
mám zde lehký bug, který je ovšem specifický pro všechna fóra od Davida (neboť jsou všechny propojena a předpokládám běží na jedné aplikaci) – a to pokud kliknu na odkaz „Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy“ zobrazí to příspěvky od poslední návštěvy jakéhokoli fóra ze skupiny fór pro nette, dibi, texy, php, pay-pal, etc (nikoli tedy příspěvky, které přibyly od poslední návštěvy toho konkrétního fóra)… Tzn. že pokud jsem byl na tomto fóru poprvé, zobrazilo mi to 0 nových příspěvků, protože jsem chvilku předtím byl na fóru Nette.

Pokud by to šlo nějak jednoduše opravit a chtělo by se Ti, Davide, budu rád, docela tu fci používám. Pokud ne, nevadí, prostě budu primárně používat RSS, tam ten problém odpadá.

#2 6. 1. 2009 23:51

David Grudl
Administrator
Web

Re: Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy?

Vím o tom a oprava je natolik náročná, že by bylo možná snažší napsat nové fórum v Nette :-)

#3 7. 1. 2009 0:00

Tomik
Nette Evangelist
Místo: Roztoky
Web

David Grudl napsal(a):

Vím o tom a oprava je natolik náročná, že by bylo možná snažší napsat nové fórum v Nette :-)

Chápu. Nech to plavat. :) Já budu dělat jakože nic, ok? ;)

A ještě jednou díky za forum, snad se chytí.

#4 7. 1. 2009 1:45

danaketh
Člen
Místo: Praha
Web

Já mám zase problém s tím, že vidím jako nepřečtené (nové) i příspěvky (fóra), která jsem již četl. No, žíly mi to netrhá :)

Saying that Java is nice because it works on all OS's is like saying that anal sex is nice because it works on all genders.

Zápatí