PHP fóra: Builder | JakPsatWeb | Webtrh
Nejste přihlášen(a)
Prosim o Vase zkusenosti s timto hostingem. Chystam se na nej prejit…
trochu ale vaham, protoze jsou ty servery v USA (nebo kde). nevadi mi horsi
odezva (az 200ms) ale to ze neznam mistni legislativu. Mam strach, ze kdyz
porusim nevedomky nejaky jejich zakon (treba autorsky) tak po me pujdou. Co vy
na to?
Pokud nebudes krast, tak autorsky zakon snad neporusis ne?
Hodlam tam zridit uloznu souboru pro jeden muj projekt. nemuzu kontrolovat kazdy soubor ktery tam nekdo nahraje… takze kdyz tam nekdo da nejaky nelegalni video nebo program tak chvili potrva nez to objevim.
ale mozna ze nad tim moc premyslim. jen jsem mel strach aby mi neprisla soudni predvolani nekam do ameriky:D
Urcite v podminkach budou mit ze nesmite porusovat platne zakony US atd. jinak si nesete odpovednost, takze potencialne to predvolani mozne bude…
A musi to byt verejne?
Nejde se tohoto prava zrict. Neco jako za obsah nese odpovednost ten kdo to tam nahral (povinna registrace)
Verejne to nebude, bude to pristupne pouze pro uzivatele fora, kteri budou jednoznacne urceni pres emailovou adresu. Holt proste jednou zacas to budu muset projit a pripadny nelegalni obsah smazat…
tak to abych zacal studovat legislativu USA
Doporučuju si přečíst jak to řeší Rapidshare, protože ten se s nelegálním obsahem potýká 24/7. Tipuji nějakou zmínku o „neneseme odpovědnost za obsah, umístěný k nám jinými uživateli ale zavazujeme se k odstranění nelegálního hnoje ihned jak jej objevíme“ :)
Saying that Java is nice because it works on all OS's is like saying that anal sex is nice because it works on all genders.
danaketh napsal(a):
Doporučuju si přečíst jak to řeší Rapidshare, protože ten se s nelegálním obsahem potýká 24/7. Tipuji nějakou zmínku o „neneseme odpovědnost za obsah, umístěný k nám jinými uživateli ale zavazujeme se k odstranění nelegálního hnoje ihned jak jej objevíme“ :)
Rapidshare to ale provozuji na svych serverech, myslim ze kdyz akceptujete podminky Hostmonster.com tak vam je takova klauzule pendrek platna, protoze oni s vami uzavrou presne to same – ze za obsah rucite vy… :)