#1 před 3 lety

Killed_CZ
Člen

Obrázek v odpovědi

Ahoj,

používám Webservice tecdocu ( katalog dílů ) a vpodstatě nemám problém se zpracováním textových polí v odpovědi.

Když ale zadám požadavek, na který má být odpověd odkaz na obrázek, dostanu toto (var_dump) :

object(stdClass)#21 (3) { [„status“] ⇒ int(200) [„statusText“] ⇒ NULL [„data“] ⇒ object(stdClass)#22 (2) { [„empty“] ⇒ bool(false) [„array“] ⇒ array(1) { [0] ⇒ object(stdClass)#23 (3) { [„thumbDocId“] ⇒ int(52308) [„thumbTypeId“] ⇒ int(5) [„thumbFileName“] ⇒ string(19) „030\F1987948075.BMP“ } } } }

Normalne dostavam data ven, tak ze to rozlozim a vyberu si co potrebuji. Zde ale dostanu tak maximalne castecny odkaz na dany obrazek ( [„thumbFileName“] ⇒ string(19) „030\F1987948075.BMP“ ) ale dal s tim nic nesvedu. Obrazek se pochopitelne nezobrazi, protoze neni u mne.

Po dotazu na provozovatele webservice jsem se dozvedel, ze mam zavolat urcitou sluzbu ( v tomto pripade getArticleDocumentsByDocId ) a zpracovat vracena data :) s tim, ze „Veškeré soubory, co je možné získat, se musí vrátit skrz webovou službu, nic nelze stáhnout“. A jsem v koncich :D

Bude-li nekdo od te dobroty, budu za jakekoliv nakopnuti do spravneho smeru velmi vdecny :)

Dekuji

Zápatí