#1 před 3 lety

Martin Mates
Člen

PHP, Java, Ruby, ASP

Zdravím. Zrovna píšu bakalářku a docela rád bych srovnal PHP s ostatními alternativami jako jsou Java, Ruby on Rails, ASP.NET. Nevíte někdo o nějakém pěkném článku, který by toto shrnoval? Nebo kdybyste to sami zkusili sesumírovat, bych byl rád. Sám mám zkušenosti pouze s PHP a Javou.

Je to tak, že PHP vychází z těchto alternativ nejhůře?

Java is to JavaScript like ham is to hamster. (www.webtoad.cz)

#2 před 3 lety

paranoiq
Člen

Re: PHP, Java, Ruby, ASP

Ahoj. Také zrovna sháním bakalářku, jako tady Martin a docela rád bych nějakou, která srovnává PHP s ostatními alternativami jako jsou Java, Ruby on Rails, ASP.NET. Nevíte někdo o nějakém pěkném článku, který bych mohl zkopírovat? Nebo kdybyste to sami zkusili sesumírovat, bych byl rád (mám účet u eBanky). Sám mám zkušenosti pouze s PHP a Javou, ale přesto chci psát odbornou práci i o těch co neznám. Věřím totiž že i tak bude někomu skutečným přínosem.

Kamarádi u piva říkali, že PHP vychází z těchto alternativ nejhůře. Je to tak?

Editoval paranoiq (23. 5. 2009 10:56)

#3 před 3 lety

Martin Mates
Člen

Re: PHP, Java, Ruby, ASP

paranoiq napsal(a):

Ahoj. Také zrovna sháním bakalářku, jako tady Martin a docela rád bych nějakou, která srovnává PHP s ostatními alternativami jako jsou Java, Ruby on Rails, ASP.NET. Nevíte někdo o nějakém pěkném článku, který bych mohl zkopírovat? Nebo kdybyste to sami zkusili sesumírovat, bych byl rád (mám účet u eBanky). Sám mám zkušenosti pouze s PHP a Javou, ale přesto chci psát odbornou práci i o těch co neznám. Věřím totiž že i tak bude někomu skutečným přínosem.

Kamarádi u piva říkali, že PHP vychází z těchto alternativ nejhůře. Je to tak?

Hele, nevím, co se snažíš komu dokázat. Píšu bakalářku o projektu napsaném v PHP a chci v jednom odstavci porovnat i jiné technologie. Pochybuju, že ty sám máš zkušenosti se všemy těmi jazyky. Takže kdyby si radši svoje úsilí vložil do nějakého konstruktivnějšího příspěvku, nemyslel bych si teď o tobě, že jsi idiot.

Java is to JavaScript like ham is to hamster. (www.webtoad.cz)

Zápatí