PHP fóra: Builder | JakPsatWeb | Webtrh
Nejste přihlášen(a)
Zdravím Jmenuji se Pavel Macalla a dělám na jednom web projectu o hudbě. Sám to nějak nezvládám a proto sem se chtěl obrátit na Vás a poprosit tak tím to někoho kdo by mi pomáhal ve všem co by se týkalo webu.
Název web projektu, mám design mám taky, ale programování mi scházý. Kdyby měl někdo zájem prosím napište mi sem nebo na email.
Veškeré info dodám a i to co bych nebo sčím bych potřeboval pomoct.
Tak snad mi to víjde držte mi palečky.
P.S. Pokud by Vám šlo o fináční stránku, tak je to bez nároku na honorář, ale hosting doménu + přidám vlastní exter.HDD My Book 1000 GB vše budu platit já…(hosting+doména) od partnera, čí pomocníka nevezmu ani korunu :D
tak proto vás prosím pojďte někdo do toho semnou please děkan moc…
Editoval piem (23. 7. 2009 22:23)
miroslav napsal(a):
Zdravím,jmenuji se miroslav a dělám na sve web strance. Sám to nějak nezvládám a proto sem se chtěl obrátit na Vás a poprosit tak tím to někoho kdo by mi pomohal ve všem co by se týkalo vytvořeni web stranky.domeno mam.jide o menši stavebni firmu na pokladku zamkove dlažby. DIK.
RE>> Dobrý den,
Jmenuji se pavel Macalla a chtěl jsem se Vás zeptat o co přesně jde a jaký kódovací jazyk je zapotřebý pokud by to bylo v mé kompetenci možná bysme se mohli nějak domluvit.
Děkuji Spozdravem Paval Macalla
Držte se prosím původního tématu, a pana miroslava prosím, ať si založí vlastní téma.
Tomik – tomik@jmx.cz | http://tomik.jmx.cz